Groepslessen

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten groepslessen. Voor jong en oud, er zit altijd wel een uitdagende en leuke les tussen waar je je energie in kwijt kunt! Hier een overzicht van wat we u kunnen aanbieden.

 

Spinning: deze indoorcycling les is ideaal voor iedereen die zijn uithoudingsvermogen wil verbeteren en calorieën wil verbranden! 55 min.
ClubPower: tijdens deze les wordt gewerkt aan alle spieren in het lichaam! Onder leiding van de instructeur en opgezweept door de muziek neemt je spiermassa toe en je vetmassa af! 55 min.
MBVO: meer bewegen voor ouderen. Bent u op zoek naar een les op uw niveau? In deze lessen loopt de leeftijd tot ver in de 80 op. Beweeg uw spieren en gewrichten op een verantwoorde manier. Let op. Deze les wordt op verschillende locaties gegeven.
ClubYoga: Leer ademen, je houdingspieren onder controle te krijgen en je lenigheid te vergroten. Door inspanning toch ontspannen en andersom!
Mixles: onze eigen les met verschillende onderdelen uit de verschillende lessen! Voor ieder wat wils en van alles wat!
ClubDance: Lekker dansend werken aan de conditie. Verschillende muziekstijlen komen aan bod.
HittCircuit! Het kracht en conditiecircuit! Pittige les waarin alle basisbewegingen worden uitgevoerd en alle grondprincipes van conditie worden getraind zoals kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en coördinatie!
Allure DANCE! De leukste danslessen voor kinderen gegeven door Janny! Kom lekker dansen en bereid je voor op om te schitteren in onze jaarlijkse kerstshow of onze Dance battles! Kijk hier op onze aparte AllureDance site.

SKY,  de nieuwe workout van Allure sport en door Allure sport! 

SKY staat voor Spinning, Kracht en Yoga. Deze uitgebalanceerde combinatie van uithoudingsvermogen, spierkracht en bewustzijn is de meest complete training ooit!

De inhoud van de les is als volgt:

Het eerste blok van 15 minuten start je op de spinbike. Even rustig inkomen en dan… Knallen! De hartslag gaat in rap tempo omhoog en de temperatuur zal stijgen! Dan, wanneer je net denkt te bekomen, trekt de instructeur je mee in de wereld van de krachttraining. 20 minuten lang wordt je hele lichaam getraind om in topvorm te raken!
Tot slot komt de Yoga aan bod. Vergis je niet, het eerste deel van deze 20 minuten is nog best pittig! Je Core en balans worden op een uitdagende manier getraind, terwijl je je bewust bent van je ademhaling. Dit blok eindigt met ontspanning en stretching, waarbij je ademhaling centraal staat.

Er is per training plaats voor 14 personen, dus wacht niet te lang met inschrijven!

Klik hier voor de complete folder: SKY

november 3, 2013