Sportvasten

Binnen 10 dagen leg je de basis voor een fittere en energiekere lifestyle!

Het is een unieke trainingsmethode om je lichaam van suiker naar vetverbranding te laten switchen. Door de specifieke combinatie van sporten, vasten en het gebruik van de juiste, unieke voedingssupplementen kun jij je spieren en lever trainen in het gebruik van vetten i.p.v. suikers. Het is de kickstart naar een gezonde lifestyle.

Wetenschappelijk bewezen effectief!

Er is veel onderzoek gedaan naar deze methode. Uit deze verschillende onderzoeken is gebleken dat het verloren gewicht uit vet bestaat. Het inwendige, viscerale vet verdwijnt. Ideaal ook voor (duur)sporters die hun prestaties willen verbeteren. Zie ook www.sportvasten.nl voor meer informatie.

DOE MEE AAN DE 10 DAY CHALLENGE VAN 23-4 TOT EN MET 3-5!

Wil jij ervaren hoe het is om een aangepast train- en leefpatroon aan te houden zoals alleen topsporters dit doen en wil jij de bijbehorende positieve effecten ervaren zoals meer uithoudingsvermogen, een lager gewicht en vetpercentage, positieve gezondheidseffecten en meer?

Geef je dan op voor de 10 day challenge! Dit krijg je:

  • + 10 dagen lang een aangepast voedingsprogramma
  • + 10 dagen training waarvan 5 keer met de hele groep en 5 x individueel
  • + continu in verbinding met je coach
  • + een ECG, bloeddrukmeting voor dag 1 en op de laatste dag, lichaamssamenstellingsmeting bij start en voor iedere training met een  eindrapportage.
  • + De producten en supplementen van sportvasten voor deze 10 daagse challenge.

 

februari 6, 2018