Cardioscan

Bijzonder bij Allure zijn de uitgebreide testmogelijkheden!

Bent u niet benieuwd hoe zwaar u het best kunt trainen? Of juist hoe zwaar u niet moet trainen? We kunnen uw beginsituatie dermate goed in beeld brengen dat een trainingsprogramma meer is dan alleen een opsomming van oefeningen!

Naast lichaamssamenstelling (gewicht, vetmassa, spiermassa enz.) kunnen we uw bloeddruk meten, uw uithoudingsvermogen (middels een fietstest), lenigheid en Peakflow. Maar 1 test willen we even uitlichten en dat is onze CARDIOSCAN.

Deze test maakt een hartfilmpje (rust-ECG) en is een medisch gevalideerd apparaat. Wij gebruiken deze sporttest om te kijken hoezwaar we iemand kunnen belasten. Zodoende traint u nooit onder, of boven uw kunnen. Zo traint u onder de meest ideale hartfrequentie! Tevens is het een mooie check om te kijken hoe het staat met de gezondheid van uw hart.

Deze test is voor alle nieuwe leden GRATIS! Ook niet leden kunnen deze test doen, zodat ze in hun eigen sport (fietsen, mountainbiken, lopen, enz) de ideale hartfrequentie kunnen meten. Niet leden betalen slechts € 27,50 voor een cardioscan. Voor een complete test (inclusief fietstest, Lichaamsamenstelling, bloeddruk) betaald u € 45,-

Een afspraak voor een test heeft u zo gemaakt. Bel nu als ook u toe bent aan een echte sporttest!

november 9, 2013