Menu

Daarom PS bij Allure

Waarom afslanken bij Allure?

Wij hebben een aantal klanten gevraagd waarom ze powerslim gevolgd hebben bij Allure. De redenen staan in de afbeelding boven in dit stuk. Wij kunnen daar het volgende aan toevoegen. Aan u de keus, maar kom gerust ook eens langs om de sfeer te proeven.

Bij allure weten we wat u ook weet…

Afslanken is niet alleen voeding, en is niet alleen sporten. Het is de combinatie die het succes maken naast rust in het hoofd. Er is dus in vaak gevallen een verandering van lifestyle nodig. En wij kunnen u op beide gebieden uitstekend helpen. Niet alleen door te sporten, maar ook door voeding.

Het team:

Nico werkt als gediplomeerd voedingsdeskundige en Janny als gediplomeerd gewichtsconsulente, beiden zijn we ook advanced powerslimcoach. Sport gaat als een rode draad door ons leven. Maar we beseffen dat dat zeker niet bij iedereen zo is. We kijken naar hoe beweging in uw leven kan worden toegepast. Ons Powerslimteam word compleet gemaakt door Judith, zij is verantwoordelijk voor onze bestellingen en zal graag uw specifieke wensen meenemen daarin. Het overige team van Allure kan u uitstekend voorzien in beweegtips of u helpen met wegen, meten en meer.

 

Eerlijk advies!

Hoewel we sterk geloven in de kracht van Powerslim en de wetenschappelijke onderbouwing, kan het zijn dat uw situatie om een andere aanpak vraagt. Hierover zullen we eerlijk met u in gesprek gaan. We hebben voldoende alternatieven die u kunnen helpen. En als we het niet kunnen zeggen we het ook en proberen we u te helpen naar een methodiek die wel zou kunnen aanslaan. Dit geld voor ook voor het sporten.

Goed bereikbaar.

Allure heeft ruime openingstijden en u kunt altijd binnenlopen voor een boodschap! Voor de coachgesprekken houden we graag vaste tijden aan, hoewel dit niet altijd mogelijk is. Dan doen we deze op afspraak op een andere tijd. Daarnaast ontvangen de powerslimklanten het nummer van Nico. Zodat vragen via de app of telefonisch gesteld kunnen worden. Deze zullen zo snel mogelijk beantwoord worden!.