Powerslim.

Eiwitrijk en koolhydraatarm. Dat is de kracht van powerslim. Met een hoog eiwitgehalte val je vet af zonder spiermassa te verliezen. Dit voorkomt weer het welbekende jojo effect. We gaan er samen met jou tegen aan!

Op weg naar de bewuste balans.

De Power van powerslim zit m in de begeleiding. je staat er niet alleen voor, maar gaat samen  met ons op weg naar een nog hogere kwaliteit van leven waar genieten, gezondheid en gemak centraal staan!

Gezond genieten.

Met powerslim bouw je je huidige manier van leven om naar een gezonde en evenwichtige lifestyle.

Je gaat niet minder of eenzijdig eten, maar anders. En dat is een wereld van verschil!

De  kracht van je eigen voedingscoach.

Nico, Ivy of Janny bepalen samen met jou je doelstellingen aan de hand van jouw voorgeschiedenis en verwachtingen. We bepalen een persoonlijk stappenplan en gaan samen intensief aan de slag. Je hebt wekelijks een contact moment waarin je wordt gewogen en gemeten. Tevens krijg je handige adviezen en slimme tips waarmee je je doelstellingen kunt halen. Allemaal zijn we gecertificeerd powerslimcoach, voedingsdeskunidge of gewichtsconsulent.

Powerslim is gebaseerd op het wetenschappelijk inzicht dat je op lange termijn het beste op gewicht blijft als je minder koolhydraten en meer eiwitten tot je neemt. Zo gebruik je je vetreserves als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft. Het is eenvoudig in te passen in je dagelijkse routine en dus voor iedereen te doen!

Zien we jou op een gratis intake?

GRATIS INTAKE

RECEPTEN

PRODUCTEN

Onze PowerSlim producten zijn met zorg samengesteld en bestaan uit de beste zuivere ingrediënten. Onze producten zijn grotendeels vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Als het om je gezondheid gaat is alleen het allerbeste goed genoeg. Bij PowerSlim stellen we daarom de hoogste eisen aan onze producten.

De diëtistes van PowerSlim hebben speciaal voor jou een heerlijk assortiment van producten samengesteld. Stuk voor stuk lekkere en gangbare producten maar dan met een uitgebalanceerde samenstelling zodat je een normaal voedingspatroon kunt volgen, rijk aan eiwitten van hoge biologische kwaliteit. Een groot deel van het PowerSlim assortiment bevat wel 20 g eiwitten per portie.

Het PowerSlim assortiment bestaat uit zo’n 140 producten geschikt voor ontbijt, lunch, diner en tussendoor. Direct in de eerste fase van het programma worden de maaltijden al aangevuld met groenten en vlees of vis. Je kunt dus zo gewoon mogelijk blijven eten! Bijvoorbeeld een heerlijke pasta met een stukje vis samen met het gezin of ’s avonds op de bank genieten van een lekkere snack.