HEROPENING!

  1. 19 mei weer open!

We mogen weer! Eindelijk weer een mogelijkheid om terug in vorm te komen, te werken aan de coronakilo’s en lichaam en geest weer te trainen. Ok, vanuit de overheid worden nog een aantal beperkingen opgelegd, maar we zijn zeker blij met deze stap en denken ook een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van jullie!

Over de crisis hebben jullie in onze berichten van alles kunnen lezen. Maar in tijden van crisis wordt je ook creatief! Naast de totaal vernieuwde app met vele extra mogelijkheden, de online lessen en de video on demand in de app gaan we nog iets nieuws aanbieden waar we trots op zijn om deze extra service aan jullie te kunnen verlenen. We gaan namelijk uitgebreidere openingstijden dan ooit tevoren hanteren!

Per 19 mei ben je al welkom vanaf 06.00 uur in de ochtend (18 jaar en ouder).  Let op: Omdat hiervoor je ledenpas nog moeten worden omgeprogrammeerd zal het voor jou  in de praktijk later zijn! 

 

 

 

 

 

Om zoveel mogelijk mensen en zo’n groot mogelijke spreiding te kunnen bieden om veilig te kunnen trainen hebben we daar toe besloten. Hoewel de openingstijden per 19 mei in zullen gaan zullen de passen eerst omgeprogrammeerd moeten worden dus zal het in de praktijk een paar dagen later zijn dat je op de vroege uren binnen kunt.

Daarvoor waren een aantal ingrijpende veranderingen nodig, zoals het aanpassen van het lichtsysteem, het alarm, het toevoegen van camera’s door het hele pand en een moderne toegang zodat je veilig binnen kunt trainen! Tevens is er een uitbreiding op de reeds geldende algemene voorwaarden, deze lees je hier: aanvullende algemene voorwaarden per mei onbemande uren

Om dit mogelijk te maken hebben we je ledenpas nodig. Deze moet worden omgeprogrammeerd zodat jij binnen kunt op de tijden die jij wenst. We gaan namelijk verschil maken in bemande uren (dus met personeel, tussen 8.30 en 12.00 en 16.00-22.00) en onbemande uren (zonder personeel tussen 6.00-8.30 en 12.00-16.00) voor de precieze tijden verwijzen we naar de afbeelding hieronder.

Het werkt heel eenvoudig, dat zie je hier.

 

Abonnementen Aktie!

Naast dit nieuwe concept passen we ook het aantal abonnementen aan. Dit om het eenvoudiger te maken. We blijven onbeperkt en 1x per week aanbieden, maar nu per maand of per jaar. Ieder abonnement is na de 1e periode maandelijks opzegbaar.

Het is mogelijk je huidige abonnement te behouden. Daarmee kunt je alleen niet tijdens onbemande uren komen sporten.

Aktie voor bestaande leden!!

Indien je voor 15 juni je abonnement je abonnement omzet in de nieuwe vorm ontvang je 6 maanden lang 15% korting op je abonnementsbedrag. Bij het jaarabonnement ontvang je dan 15% korting!

Daarnaast programmeren we je ledenpas gratis om (twv €9.95). Deze heb je dus nog nodig.  Ben je hem kwijt? Vraag dan een nieuwe aan voor €4.50. Leden die er nog geen hebben gehad ontvangen deze gratis!

Dus kom terug in vorm zoals jij wil en wanneer je wil!

 

mei 14, 2021