Sport bij Allure!

Bij Allure kun je veelzijdig sporten!

Individueel of in groepsverband, jong en oud, beginner of gevorderd. Iedereen kan bij ons terecht voor een effectieve én leuke workout! Binnen Allure hebben we verschillende ruimtes waarvan je gebruik kan maken. Er is een fitnessruimte met cardio- en krachtapparatuur (inclusief de nieuwste freemotion lijn!). In die fitnessruimte bevindt zich ook de free-weight corner met squatrek, benchpress, dumbbels, bankjes etc. Wil je je training naar een hoger niveau liften kun je de FITZONE in. Hierin staat een ‘Crossfit’rek, plateloaded machines en is er voldoende ruimte voor lichaamsoefeningen. De verschillende groepslessen vinden plaats in onze groepsleszaal. Ook vinden we het leuk om bij lekker weer de lessen buiten te geven!

TIP! Het Freemotion Circuit!

Nieuw is het FreeMotion circuit. Programma’s van 14 (HIT) tot 80 minuten. Geen saai rondje wat nooit verandert! Nee eindeloze trainingsmogelijkheden met bijbehorende programma’s!

Op deze manier traint u meerdere spiergroepen tegelijk. Net zoals u in het dagelijks leven of tijdens uw sportactiviteiten meerdere spieren en gewrichten gelijktijdig beweegt. 
Geen eenzijdige beweging op een toestel dat maar 1 kant op kan, maar 3 dimensionale trainingen voor het hele lichaam. Wanneer je de freemotion-lijn combineert met onze cardiotoestellen creëer je een volledig training op jouw niveau!

september 23, 2016