Bikiniworkout

Hij is er weer, de Bikini-workout!

In navolging van het succes van vorig jaar is er dit jaar een 2e editie van het bikini-workout plan. Dit jaar nog uitgebreider en met speciale workouts gemaakt voor jou! Je kunt ook deelnemen aan een van de Hit-trainingen met Irma, een training volgen onder leiding van Ivy of meedoen met een van Janny haar lessen welke worden aangepast voor jouw ultieme summer-body!

Wat is het Bikini-workoutplan?

Het is een trainingsboekje vol trainingen gericht op de BBB zones en waarbij vetverbranding een feit is. Tevens vind je in het boekje naast binnenworkouts ook workouts voor buiten, tips over voeding en zie je welke lessen voor jou geschikt zijn gemaakt!

Meten=Weten

In het begin, tijdens en aan het einde van de trainingsperiode wordt je gemeten en gewogen! Zo kun je zien of jij resultaat hebt bij deze workouts. Wil je gewoon meedoen en niet wegen of meten, dat kan natuurlijk ook!

Win een leuke beach-prijs!

Door gedurende 10 (van de 12 weken) 3x een training te volgen kun je een leuke beachprijs verdienen! Wel even je trainingsbeurt laten afstempelen door de instructrice/instructeur.

Hoe doe je mee?

Leden van Allure doen gratis mee! Zij ontvangen het boekje op aanvraag. Ben je geen lid van Allure maar wil je toch meedoen? Dat kan! Voor slechts € 99,- kun jij 12 weken meedoen met de Bikiniworkouts! Heb je een abonnement voor 1x per week dan betaal je slechts € 29.50 bij.

Tot snel tijdens een van je bikiniworkouts!

START NU!

 

 

april 3, 2018