BenFit, The fittest you!

 

Wordt nu in 13 weken  de fittere versie van jezelf!

Met ons speciale programma waarin we aandacht hebben voor jouw fitheid, conditie en voeding. Je zult merken dat je na 13 weken sterker, fitter en gezonder dan ooit bent! Hoe gaan we dit aanpakken? Door een persoonlijk programma te maken voor jou, op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen en voeding.

Is jouw doel vetverbranding of juist het aankomen in spiermassa? Wil je fitter worden om met je kinderen te kunnen spelen? Dan is dit 13 wekenfit programma voor jou! Onder leiding van een voedingsdeskundige en/of gewichtsconsulente en gediplomeerde instructeurs gaan we aan de slag! Nee, makkelijk wordt het niet, we beloven geen strak figuurtje door in een cabine te gaan oefenen. Wel beloven we je kennis op het gebied van voeding en training, het voldane gevoel na een training en het opbouwen van zelfvertrouwen en zelfreflectie. Jij gaat het doen, wij helpen je vooruit!

Uiteraard is er aandacht voor het lichaam, maar we gaan verder. We gaan je proberen na te denken over je leefpatroon nu, wat denk jij dat beter moet en hoe zou je dit aan willen pakken? Ontspanning is ook belangrijk, dat nut gaan we ook bewijzen voor je.

Wil jij deze kans niet laten lopen? Vraag dan nu ons 13 weken fit programma aan voor de aktieprijs van slechts € 149,- Dan ontvang je een intake, een sportprogramma (3x per week voor 3 maanden) een voedingsprogramma, werkboek. Daarnaast is er iedere week een contactmoment voor het maken van de nieuwe programma’s.

Start nu en ontdek welke veranderingen in 13 weken mogelijk zijn! Over 3 maanden weet je het!

maart 24, 2016