VIRTUAGYM

Extra service voor onze leden.

Kopie_van_PNG_Logo
INLOGGEN

 

 

 

Wij werken sinds maart 2014 met Virtuagym, een online fitness platform met bijbehorende mobiele apps. We kunnen hiermee perfect onze sport- en voedingsprogramma’s aanbieden aan jou!

Het is ook interessant voor onze groepsles leden, zij kunnen ook hun voortgang vanaf nu bijhouden! Op je persoonlijke account kun je trainingsprogramma’s vinden, uitdagingen aangaan en nog veel meer!

E-mail ontvangen?

Er heeft een koppeling plaats gevonden tussen virtuagym en onze ledenadministratie. Daarom heeft u een mail ontvangen. Met die mail kunt u uw eigen account aanmaken. Naast de sportprogramma’s zullen ook de lidmaatschappen via virtuagym gaan lopen. Ontdek de voordelen van dit programma en heb inzicht in uw eigen lidmaatschap. U hoeft overigens geen account aan te maken. Ons advies is om dit wel te doen, maar het is aan u.

Had u al een account?

In het begin van de koppeling was er sprake van dat het account verloren zou gaan. We hadden al een back up, maar er is goed nieuws!! Uw eigen profiel blijft behouden, wanneer u nu inlogt ziet u een oranje balk ipv de vertrouwde balk. Na het aanmaken van het nieuwe account kunt u deze gewoon koppelen. Gebruik uw oude wachtwoord en email.

Download ook de app in de App store of google play en u heeft altijd alles bij de hand!

Zoek  de Virtuagym app in de App Store of Google Play. Wanneer je inlogt zal het logo in de app automatisch veranderen in het logo van Allure.

Succes met je workouts!