Testimonial

 

Voor-NaHallo, daar ben ik weer!

 

We ondertussen weer een paar maanden verder en ben in totaal nu 7 maanden bezig. Er is nu echt resultaat te zien! Ik ben nu 32 kg kwijt en zit nog steeds in fase 1, over 10 kg ga ik naar fase 2! Ik kan echt niet meer wachten om een stukje fruit te mogen eten, dat mis ik op het moment echt het meest! Maar nog maar 10 kg te gaan! Gelukkig val ik nog ongeveer 1 kg per week af, dus ben ik er zo.

 

Het is nog steeds goed vol te houden om het dieet te volgen, nog steeds kijk ik iedere keer weer uit naar mijn tussendoortjes en het wegen. En zo fijn dat ik weer leuke kleren kan kopen, in een normalere maat! In plaats van 3XL naar een gewone XL en soms gewoon een L!

Soms krijg ik van mijn omgeving te horen dat sporten toch echt goed voor me is voor het strakker krijgen van mijn lichaam. Ik ben echt geen sporter en zie het echt als een moeten. Misschien zijn het smoesjes, ik weet het niet, maar het liefst ben ik ergens waar niemand is of waar niemand mij kent. Dat ik zeker weet dat niemand iets over me kan denken. Normaal gesproken denk ik niet meer zo, want ik weet dat ik afgevallen ben en ben er echt blij mee, alleen als het om sporten gaat ga ik weer raar denken. Steeds heb ik gezegd dat ik niet wil gaan sporten, maar toch zit ik nu wel met mijn vel te kijken en ik wil dit ook echt wel strakker hebben! Ik heb het er met Ellen over gehad en zij zou een schema maken met oefeningen die ik thuis kan doen en die goed zijn om mijn lichaam wat strakker te krijgen. Vanavond ga ik weer wegen en krijg het schema te zien, ik denk dat dit mij kan helpen! Ik ben wel blij dat ze met me mee gedacht heeft naar een oplossing.
Wel ben ik afgelopen week een keer met onze hond naar de bossen geweest en een stukje meegerend met hem, dat was een raar maar fijn gevoel! Niet meer zoveel om mee te hoeven nemen! Dat voelde ik echt goed en licht.

 

Op naar de laatste kilo’s! Nog even en ik heb weer een gezond gewicht! Ik kijk er echt naar uit