Powerslim

Samen naar een gezonder leven.

Wil jenu eindelijk de stap zetten naar een gezonder en vitaler leven?

Al sinds 2010 werken wij met Powerslim. Het voedingsconcept dat echt werkt wanneer je kilo’s wil verliezen op een verantwoorde, maar toch snelle manier. PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een Power Slim voedingscoach. Bij Allure zijn dat Nico (voedingsdeskundige en powerslimcoach) en Janny (gewichtsconsulente en powerslimcoach). Niet alleen daarom slank je af bij Allure. Lees hier meer.
Het programma heeft 3 fasen met 6 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je je streefgewicht en leer je van je Power Slim voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven.

Het geheim:

De speciale samenstelling van de Power Slim producten zorgt ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat de spiermassa beschermd wordt. Behoud van de spiermassa zorgt voor een mooier silhouet maar houdt ook je stofwisseling op peil!

Tijden:

Omdat powerslim/voedingscliënten vaak wat meer vragen hebben, plannen we u graag in op tijden dat we de tijd voor u hebben.

U kunt bij ons terecht op dinsdagPowerSlim_Beeld_2014-3 vanaf 13.30 tot 21.30, Woensdag van 8.30-9.15 én van 16.00-18.00, Op donderdag van 10.00-17.30 en op vrijdag tussen 10.00-21.00.

overige tijden op afspraak.

Op deze tijden is een van onze voedingsdeskundigen beschikbaar voor al uw vragen. Uiteraard kunt u e.e.a. ook tussendoor vragen wanneer we tijd hebben.

Wat klanten zeggen:

“het is eenvoudig vol te houden, honger had ik helemaal niet!”

“Door de enthousiaste begeleiding gaf ik tijdens de moeilijke momenten eindelijk eens NIET op!”

Lees hier een uitgebreidt verhaal van een van onze deelnemers en bekijk tips van andere powerslim deelnemers!