Menu

Powerslim

 

Powerslim.

Eiwitrijk en koolhydraatarm. Dat is de kracht van powerslim. Met een hoog eiwitgehalte val je vet af zonder spiermassa te verliezen. Dit voorkomt weer het welbekende jojo effect. We gaan er samen met jou tegen aan!

Op weg naar de bewuste balans.

De Power van powerslim zit m in de begeleiding. je staat er niet alleen voor, maar gaat samen  met ons op weg naar een nog hogere kwaliteit van leven waar genieten, gezondheid en gemak centraal staan!

Gezond genieten.

Met powerslim bouw je je huidige manier van leven om naar een gezonde en evenwichtige lifestyle.

Je gaat niet minder of eenzijdig eten, maar anders. En dat is een wereld van verschil!

De  kracht van je eigen voedingscoach.

Nico, Ivy of Janny bepalen samen met jou je doelstellingen aan de hand van jouw voorgeschiedenis en verwachtingen. We bepalen een persoonlijk stappenplan en gaan samen intensief aan de slag. Je hebt wekelijks een contact moment waarin je wordt gewogen en gemeten. Tevens krijg je handige adviezen en slimme tips waarmee je je doelstellingen kunt halen. Allemaal zijn we gecertificeerd powerslimcoach, voedingsdeskunidge of gewichtsconsulent.

Powerslim is gebaseerd op het wetenschappelijk inzicht dat je op lange termijn het beste op gewicht blijft als je minder koolhydraten en meer eiwitten tot je neemt. Zo gebruik je je vetreserves als energiebron terwijl je spiermassa behouden blijft. Het is eenvoudig in te passen in je dagelijkse routine en dus voor iedereen te doen!

Zien we jou op een gratis intake?

GRATIS INTAKE

RECEPTEN