Functional Training

 

Train the way you move!

Met dat motto in ons achterhoofd hebben wij de laatste jaren een transformatie binnen ons sportcentrum bewerkstelligt. Meer ruimte voor functionele training en ook aangepaste programma’s. Door deze programma’s hebben we voor vele doelgroepen geschikte manieren om hun doel te bereiken! Dit kan zijn voor spelsporters, lopers, fietsers, triathleten, senioren, maar ook voor mensen die veel zittend werkdoen door de week heen.

Na de opening van onze F.I.T. zone is onze fitnessruimte aan de beurt. Ook hier meer functionele training mogelijk dankzij de apparatuur van FreeMotion! Geen vaste bewegingen meer op de wijze die het toestel aangeeft. Nee, nu volgt het toestel jouwbeweging! Oefeningen kunnen zittend en staand uitgevoerd worden en op vele manieren. De nieuwe programma’s geven overzichtelijk aan welke oefening u moet doen en hoe lang u deze moet doen!

Het Freemotion Circuit!

Nieuw is het FreeMotion circuit. Programma’s van 14 (HIT) tot 80 minuten.┬áHeel eenvoudig volgt u de aanwijzingen die u krijgt en het schema wijst zich van zelf.

Op deze manier traint u meerdere spiergroepen tegelijk. Net zoals u in het dagelijks leven
meerdere spiergroepen gebruikt! Geen eenzijdige beweging op een toestel dat maar 1 kant op kan, maar 3 dimensionale trainingen voor het hele lichaam.