Afslanken

Je wil afslanken. De reden hiervoor is per persoon verschillend, maar jij wil het.

Dit kan op verschillende manieren. Maar vast staat dat hulp daarbij een flinke bijdrage kan hebben in het succes dat je hebt. Zomaar gaan beginnen zonder plan is gedoemd te mislukken. Je moet de touwtjes in handen hebben en houden.
Afslanken is een proces met ups en downs. Af en toe moet je gemotiveerd worden en andere keren geremd. Resultaat is vaak de beste motivatie, maar wat als het een keer tegenzit? Daarvoor is een rol weggelegd voor je coach. Bij Allure kan iedereen je helpen dit doel te bereiken. Daarnaast hebben we als een van de weinige centra een voedingsdeskundige én een gewichtsconsulente in dienst.

Bewegen is belangrijk, maar voeding en ontspanning horen daar zonder meer ook bij. Het hebben van een regelmatige levensstijl draagt bij aan een succesvolle poging tot afslanken. Op voedingsgebied kunnen wij je op grofweg 3 manieren van dienst zijn;

  • Middels eigen advies na een anamnese
  • Middels het Benfit programma en,
  • Middels het Powerslim programma.

Alle 3 met hetzelfde doel, namelijk langdurig resultaat metbenfit een gezond eetpatroon. De weg naar het doel is anders, maar met hetzelfde idee. Klik op 1 van de programma’s voor meer informatie. Mocht je na het lezen van dit artikelPowerSlim_logo_2014 meer vragen hebben, laat het ons dan gerust weten.

Succes met je beslissing én je weg  naar een gezondere levenstijl met minder kilo’s!